Cutii pentru flori engross

Cutii pentru flori engross – doar aici gasesti cele mai frumoase cutii de flori, cutii pentru flori, rotunde sau patrate, cu personalizare logo inclusa. Cutii pentru flori este un trend in crestere in acest moment, la nivel local si international.

cutii pentru flori engross

CONCRET: 

 • 250 bucati comanda minima per culoare
 • timp productie si livrare 60 de zile
 • personalizare gold folio pe capac si pe cutie
 • plata avans 50% la plasarea comenzii (avansul trebuie achitat si confirmat in contul nostru pentru a putea incepe productia) si 50% la 30 de zile dupa plata avansului
 • Preturi orientative: cutie mica (16X16 cm): 5 EURO + TVA; cutie mare (25X21 cm): 10 EURO+TVA
 • Cutiile se pot face in orice culoare

Toti clientii cauta cutii de flori, cutii pline cu flori! Este o nebunie totala! De la vedete super incantate de acest trend simplu si extrem de elegant, pana la clienti high end care sunt dispusi sa plateasca sume impresionante pentru un astfel de cadou pentru aleasa inimii lor.

Efectuam cutii flori rotunde sau patrate in sistem engross pentru florarii! Termen de productie foarte mic, intre 60 de zile.

cutii pentru flori

Puteti personaliza cutiile cu logo pe o parte cutie si pe capac. Personalizarea se poate face cu auriu sau in alte culori, la cerere. Cutiile pot fi albe, negre sau alte culori, la cerere. Intra si tu in trend pentru clientii tai!!! Comanda de la noi cutii de  flori engross, cerere o oferta astazi aici:

contact@depozitfloriengross.ro

cutii pentru flori

Cutii pentru flori engross

Cutiile pentru flori pot fi comandate de la noi doar in sistem engross. Productia cutiilor poate dura 60 de zile.. Personalizarea cutiilor se poate face cu 1 logo cutie si 1 logo capac. Personalizarea se face cu folio.

Cutiile pentru flori pot fi:

 • cutii flori rotunde
 • cutii flori patrate
 • cutii flori inima

cutii pentru flori engross

Cutiile sunt din carton ultra rezistent si au incluse toarte din material textil, in nuanta aleasa.  Cutiile de flori trebuie tapetate cu celofan / folie protectie inainte de a plasa buretele floral in interior.

Daca vrei sa comanzi prin noi cutii de flori engross, ne poti contacta astazi pe email si iti vom raspunde cu o oferta in cel mai scurt timp.

contact@depozitfloriengross.ro

cutii pentru flori

Te rugam sa incluzi in cererea de oferta logo-ul florariei tale in format jpg si cantitatea de cutii dorita + dimensiunea aproximativa.

5 comentarii la „Cutii pentru flori engross

 1. Buna ziua!
  Asi dori sa comand pentru inceput cate 5 buc cutii pentru flori din fiecare forma si culoare. Avem pregatit si un logo, dar va rog sa mi spuneti cum se procedeaza.

 2. Buna ziua, datorita interesului foarte ridicat pentru cutiile de flori, am afisat in articol comanda minima si preturile orientative, impreuna cu termen de livrare si conditii de plata. Daca in continuare doriti sa comandati cutii de flori de la noi, ne puteti contacta pe email contact@depozitfloriengross.ro sau la telefon 0372740106. Multumim.

Comentariile sunt închise.